Abonnementskoncept og målgrupper - webinar

Målgrupper er en af de vigtigste (hvis ikke den vigtigste) del af din strategi, både når man snakker koncept og marketing.

Målgruppe 

Alle der er interesseret i at vækste sin abonnementsforretning.

Tid & sted

Webinar den 16. marts kl. 11-12

Hvem kan deltage

Alle der er interesseret i at vækste sin abonnementsforretning.

Pris

Gratis

Vil du bygge en succesfuld abonnementsforretning? Et af de mest vigtige elementer i den proces er at arbejde med sit koncept, så det passer præcis til den målgruppe der er kernen for dit produkt. Rigtig mange, der forsøger at opbygge en abonnementsforretning, bruger langt fra tid nok på at arbejde seriøst med målgrupper og koncepter før de forsøger at skalere.

Resultatet er, at succesen udebliver og man opnår ikke det forventede resultat, men står tilbage med en masse frustrationer.

Du er nemlig nødt til at arbejde målrettet med dit koncept og målgruppe og tilrette sit koncept metodisk.

I Subscription Circle vil vi i 2 korte oplæg give dig information om de værktøjer du kan bruge, når man arbejder med målgrupper og koncept.

 

Vi elsker at skabe, sælge og drive abonnements-løsninger, gør du også det?

Hvem står bag eventet?

Søren Starup

Søren Starup

Bestyrelsesformand

Søren har +25 års erfaring i abonnementsverdenen. Søren driver til dagligt rådgivningsvirksomheden The Subscribers, som arbejder med at hjælpe og udvikle abonnements-virksomheder. 

Christian Bo

Christian Bo

CEO & Partner

Christian er til daglig partner i virksomheden CPH Digital, hvor hans primære arbejde er digitale kampagner med henblik på leadgenerering til B2B virksomheder.
Malte Fanefjord

Malte Fanefjord

CEO

Malte har mere end 10 års erfaring i salg, drift og økonomistyring af abonnementsbaserede løsninger, og har på baggrund af disse erfaringer bygget softwarevirksomheden Fenerum.